Testimonials: wat anderen zeggen

Feedback is heel belangrijk voor mij. Daarom vraag ik al mijn klanten na afloop van mijn dienstverlening wat ze er van vonden. Hieronder vind je enkele van hun reacties.

"Wordt het niet zweverig?"

"Vooraf had ik de vrees dat je workshop wat zweverig zou worden, maar dat is absoluut niet waar. Je lag duidelijk uit hoe het in je hersenen werkt en wat je daarmee kan. Het was herkenbaar, de sfeer was open, en je hebt duidelijk gemaakt dat iedereen zichzelf kan zijn. Het was allemaal zeer de moeite waard."

"Zou het wel iets voor mij zijn?"

"Vooraf had ik mijn twijfels of wat je aanbiedt wel zou werken. Maar je hebt me daarin positief verrast. Alles wat je vertelde is toepasbaar. De uitleg was duidelijk. Het was leerzaam, helder en positief, zonder poespas. Ik heb er veel van opgestoken en ga er positief mee aan de slag. Bedankt voor deze middag!" (C. de Punder, Goes)

"Zou het niet te wollig zijn?"

"Ik dacht dat het een beetje wollig zou zijn voor mij, maar het is helemaal anders. Je workshop zet me aan het denken. Met name het stuk over intern/extern gericht zijn vond ik de moeite waard. Ik heb iets om over na te denken mee naar huis genomen, en het was nog leuk ook!"

"Geen verwachtingen"

"Ik had geen verwachtingen toen ik aan de workshop begon, het zou zomaar veel te zweverig voor me kunnen zijn. Maar in plaats daarvan sloot het perfect op mij aan. Het bevestigt dat ik erg goed op weg ben. Het was heel herkenbaar wat je vertelt, niet in moeilijke woorden. Je maakte duidelijk dat positief denken veel invloed heeft op je leven en om van jezelf te houden. Ik ben trots op mezelf dat ik geweest ben! Dank je dat ik jou heb ontmoet."

 "Op het laatste moment meegedaan"

"Ik hoorde pas op het laatste moment van deze workshop en ben er vrij open in gegaan. Je hebt mij veel handvaten en invalshoeken gegeven hoe men meer van zichzelf kan houden. Ik heb veel geleerd en geen moment spijt van. Wat mij opviel: het is toegankelijk voor elk niveau - voor beginners en gevorderden." (M. Hubers, Goes)

Gedicht van een deelneemster

Bedankt voor deze middag 
vol humor, compassie en vertrouwen 
een begin gemaakt met positief gedrag 
en van jezelf leren te houden 
Ook jij was wat zenuwachtig 
maar een beetje spanning is gezond 
de mensen luisterden aandachtig 
en zo was de cirkel weer rond 
Ik heb genoten van je wijsheid 
je lol en je passie hiervoor 
van je verhalen en je bewogenheid 
en de toegankelijkheid daardoor 
Het spreken voor de camera was wat raar 
maar heb het graag gedaan 
en achteraf voor herhaling vatbaar 
je pakte je compliment gelukkig goed aan  

Dank je wel nogmaals 
In Licht en Liefde 
Kendra 

Feedback video's

Video testimonial

Video testimonial

Video testimonial


Keer terug van Testimonials naar Zeker Jezelf


Click for English

Wordt het niet zweverig?

"Vooraf had ik de vrees dat je workshop wat zweverig zou worden, maar dat is absoluut niet waar."

Lees wat anderen zeggen over mijn diensten