Missie en kernwaarden van ZekerJezelf


Conform de beroepscode voor psychologen werk ik vanuit de kernwaarden veiligheid, verantwoordelijkheid en integriteit. Deze zijn van cruciaal belang binnen mijn werkzaamheid als docent/trainer/coach. Om deze warden te realiseren streef ik voor regelmatige professionalisering binnen mijn werkgebied.


Verantwoordelijkheid

Ik ben mijn bewust van mijn professionele verantwoordelijkheid binnen mijn trainingen en workshops en zal alles in werk stellen om misbruik van mijn werkzaamheden te voorkomen. Daarom vinden mijn trainingen in een veilige omgeving plaats waar ook iedere deelnemer zich tot vertrouwelijkheid verplicht.


Veiligheid

Ik streef erna om steeds nieuwe kennis te verwerven en mijn deskundigheid op peil te houden om mensen in hun eigen ontwikkeling te begeleiden.

Verder draagt ieder deelnemer zelf de verantwoording voor zijn/haar handelen: alleen de bereidheid om actief met de aangeboden strategie├źn te werken zal tot een veranderproces leiden.


Integriteit

Als docent/trainer/coach sta ik voor betrouwbaarheid. Ik werk vanuit een basis van eerlijkheid, gelijkwaardigheid en transparantie.Click for English

Wordt het niet zweverig?

"Vooraf had ik de vrees dat je workshop wat zweverig zou worden, maar dat is absoluut niet waar."

Lees wat anderen zeggen over mijn diensten