Feedback "Gezond Jezelf Vertrouwen"

Je begeleid het super!!

Ik vond het nogal spannend om mij voor onbekende mensen open te stellen en mijn onzekerheden te laten zien. Maar ik voelde me snel op mijn gemak in de groep, want iedereen deelde zijn/haar onzekerheden. Wat me het best beviel was het leren om op een ander manier te leren kijken naar situaties die soms lastig zijn. De tijd vloog voorbij, door de combinatie van verschillende oefeningen, zoals meditatie, creatief bezig zijn en praten en luisteren. Je begeleid het super! Ik zou het zeker aanraden en ben zelf ook enthousiast over een vervolg.

Shirin Henkemans, Goes

Leuk én leerzaam!

Ik vond het een zeer leuke en leerzame workshop die ik iedereen aan zou raden. Vooral de openheid beviel me goed. Er was een ongedwongen sfeer en ik had de hele tijd een veilig gevoel. Bedankt!

Birgit van Zijl, Wilheminadorp

Je geeft duidelijke modellen voor meer zelfvertrouwen!

Ik wilde vooral onderzoeken waarom ik mezelf zo vaak in de weg zit m.b.t. mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld. Je hebt me zeker de antwoorden en gereedschap gegeven om mijn negatieve tendensen positief te beïnvloeden. Wat ik bijzonder leuk vond waren de meditaties, het werken met affirmaties. Jou feedback is direct, soms confronterend, maar altijd behulpzaam. Je zet duidelijke doelen, hebt een helder manier van werken en je geeft vele positieve modellen voor meer zelfvertrouwen. Iedereen kreeg nieuwe inzichten.

Maria Schurman, Goes


Click for English

Wordt het niet zweverig?

"Vooraf had ik de vrees dat je workshop wat zweverig zou worden, maar dat is absoluut niet waar."

Lees wat anderen zeggen over mijn diensten