Feedback "Je kunt je leven helen"

Door meer zelfvertrouwen reageren mensen ook anders naar mij toe!

De workshop "Je kunt je leven helen" voor meer zelfvertrouwen heeft mij veel inzichten gegeven waarom bepaalde gebeurtenissen en dingen in mijn leven tot nu toe gegaan zijn zoals ze gegaan zijn. Ik heb mijn zogenaamde "zwakke punten" leren kennen en ontdekt waardoor en wanneer deze ontstaan zijn. 

Het verleden heb ik een plek gegeven, ik ben nu bezig met het "NU" ik weet wat mijn doelen nu zijn. Ik kan mijn minder sterke punten nu sterk maken. Want het komt allemaal voort uit gedachten en gedachten kan je veranderen. Door zelf te veranderen reageren mensen in mijn omgeving ook anders, vaak positiver naar mij toe. 

Ik waardeer en hou van mezelf, daarom kan ik dat ook naar anderen uitstralen. En op die manier komt het dan wederom naar mij terug. 

Ik hou van mezelf zoals ik ben. Anette, dank je voor je inzichten en voor alles wat ik door jou geleerd heb.

Bep van Galen, Wolphartsdijk

Ik leef! Ik geniet!

Nadat ik het boek van Louise Hay had gelezen wilde ik hier graag meer van weten. Ik ben de cursus ingegaan met het idee dat we het boek zouden doornemen. Het was wel veel meer dan dat. 

Elke les was een verrassing voor mij, wat zou deze avond me dit keer brengen?

Mijn negatieve denkpatronen waardoor ik mezelf enorm beperkte in het leven zijn getransformeerd naar positief in het leven staan en ik sta nu open voor mogelijkheden. Het was heftig om de confrontatie met mezelf aan te gaan, maar het heeft me nu al in zo'n korte tijd zoveel moois opgeleverd. Ik leef! Ik geniet! 

Anette, ik ben dankbaar dat ik jouw heb leren kennen en dat je mij begeleid hebt in dit deel van mijn persoonlijke ontwikkeling!

Denize d.H., Goes


Click for English

Wordt het niet zweverig?

"Vooraf had ik de vrees dat je workshop wat zweverig zou worden, maar dat is absoluut niet waar."

Lees wat anderen zeggen over mijn diensten